Dr. Farkas itt van és megállíthatatlan
2017. január 17. írta: Mira Sabo

Dr. Farkas itt van és megállíthatatlan

3418764_5.jpgLegutóbb, - Dr. Farkas bárányai címmel, - megjelent regényem egyenlőre osztatlan sikert aratott. Úgy tűnik vágytok a humorra.

Míg az előző történetem kemény témán alapul úgy Farkas vicces, ámde roppant sármos karaktere egy könnyedebb stílust hozott magával. Nincs ebben semmi meglepő. Jön egy szuper pasi, sikeres élettel, jóképű küllemmel és erős jellemmel. Na ná hogy minden nő imádja, csak hogy Farkas Tamás élete nem éppen hétköznapinak mondható, hiszen sztárügyvédünk keresi az igazit, de ettől még nem lenne különleges. Attól azonban már igen, hogy különös szexuális ízlése van, vagy talán az lenne a jó szó, hogy útkeresésében a libidója is nagy szerepet játszik, emellett viszont van Farkasnak egy másik fele. Nem is akármilyen. Tamás aki Farkas jobbik énje, aki lokálpatrióta gondolkodásával, a gyökerekhez való ragaszkodással újra és újra kirángatja Farkast a nagyvárosi felületes létből, vissza a szülőfaluba, Nagyhegyesre. Csakhogy nem tud eléggé messze menekülni attól a rengeteg nőtől akin a nagy útkeresésben átlépett, visszaköszönnek és nem csak köszönni. S hogy Farkas mire jut ezzel a rengeteg nővel és megtalálja-e az igazit a különleges elvárásaihoz? Olvassátok el! 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirasabo.blog.hu/api/trackback/id/tr2512133737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása