Izgalom
2017. május 11. írta: Mira Sabo

Izgalom

konyvbemutato_dedikalas_konyvhet.jpgPicit elönt a forróság. Ma jobban átgondoltam, hogy megint egy regény bemutatására készülök.

Nem könnyű megélni lelkileg ezeket az időszakokat. Jönnek a levelek, a vélemények, és én megint elmerülök az tőletek felém áramló enrgiákban. Az izgalom szüli eme gondolatokat és egy ideje már nem töprengek azon, jó e az irány. Na nem azért mert maradéktalanul jónak érzem, hanem mert remek vizeken hajózok. Csupa pozitív energia áramlik felém még akkor is, ha az írónak is van magánélete. Ami nem mindig olyan amilyennek lennie kellene. Néha haragszunk, néha megélünk kellemetlen pillanatokat és ez az élet velejárói. Van amit nem lehet kikerülni, de közben más területeken észre kell hogy vegyük a jót. Amit cserébe a sorsunk elénk tár. Így élem meg a következő hónapokat megint. Kezetekbe vehetitek a második/harmadik regényem és ez felvillanyozó. A Birtoklás-trilógia második részét, aminek mgjelnésére másfél éve várok. Nekem ugyan olyan hosszú másfél év, mint nektek. De most itt van a pillanat és nem nagyon szeretném elereszteni az érzést. Nagyon sokan vagytok velem kapcsolatban, leveleken, üzeneteken keresztül és szeretném megismerni mindannyiótokat bár más kérdés, hogy erre mennyi lehetőségem lesz egy egy dedikálás alkalmával, de jó lenne. Szóval várok mindenkit szeretettel Szombathelyre a könyv bemutatójára és Budapestre az Ünnepi Könyvhétre a dedikálásomra is.    

https://www.youtube.com/watch?v=xeBm2K_4d_s

A bejegyzés trackback címe:

https://mirasabo.blog.hu/api/trackback/id/tr7612498243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása