Regényeim
2017. január 16. írta: Mira Sabo

Regényeim

Időszerű lett az aktulizálás ezen az oldalon is. Minden könyvem, amiről alább olvashatsz megjelent és kapható. Bizonyára van közte olyan amit fel kell kutatnod, de van. Sőt, hamarosan előrendelhető a legújabb regényem is. 

A képen a már megjelent regényeimet látod:

A Birtoklás-trilógia részei: 

  • Amíg kinyílik a szemünk (első és második kiadás)
  • Amíg kijutunk a fényre
  • Amikor elszabadulnak az indulatok

Megjelent továbbá egy független történetem ami a Budapesti ragadozók része de önálló történet. ha őt keresed: 

  • Dr. Farkas bárányai

Minden regényem megrendelhető tőlem is dedikálva itt: mira@mirasabo.com

az_o_ssze_ko_nyv.jpg

  Korábbi tartalmak ehhez az oldalhoz, ha olvasnál az előzményekről:

bori_to.jpg

 

covers_381596.jpgAzt hiszem ebben a menüpontban várják legjobban, hogy írjak valamit. Tudom mennyire sokan szeretnék már magukénak tudni a sorozat legújabb részét.

Először is néhány információ a tényekről, hogy az újságírók és riporterek ne hibázzanak folyton. Első regényem 2015 novemberében jelent meg a Kalliopé kiadónál saját finanszírozásban,

a Birtoklás-trilógia első részeként, Amíg kinyílik a szemünk címmel.

Egy roppant megosztó és szerencsére népszerű regény lett belőle. Aztán megkeresett a Művelt Nép könyvkiadó, hogy szeretnék ezt, második kiadásban és a további könyveimet is kiadni. Így lett 2016 elején mindössze néhány hónappal az első megjelenés után az Amíg kinyílik a szemünk című regényemnek új borítja és második kiadása is. Egyébként még mindig megtaláljátok az első és második kiadást is a boltokban. Az ára is különböző, de a tartalom ugyanaz. Sőt valószínűsíthető, hogy lesz ennek még egy harmadik borítója is a harmadik kiadás, ami hamarosan eljön. 

Persze titeket sokkal jobban érdekel mi is lesz ez után. Igen, jön a folytatás, az év elején. Sajnos pontos dátumot még nem tudok, de év elején mindneképpen. 

 

1187123_2.jpgRengetegen kérték, hogy minél több információt osszak meg ezzel kapcsolatban. (E pillanatban is azon vagyok) 

A címe: Amíg kijutunk a fényre és az első borítóterve, - igazodva a sárga sorozathoz, - ez lett volna. Azonban beláttuk, hogy egy figyelemfelkeltőbb borító jobb lenne, ami talán inkább hasonlít a az első, eredeti borítóhoz, ami az Amíg sorozathoz készült legelőször. Ezt még nem tudom megosztani veletek, de hamarosan. És mindannak ellenére hogy ennyire várjátok a második részt, arról sem szabad megfeledkezni, hogy Birtoklás-TRILÓGIÁRÓL beszélünk ami három kötetet jelent. De ne aggódjatok idén, ha a JÓ isten is úgy akarja akkor az is a kezetekben lesz. A címen még gondolkozom, de ha van ötletetek osszátok meg velem.   

 

 

 

 

Részlet az Amíg kinyílik a szemünk című könyvből:

 „Ha az ember lánya látott már férfit, akinek a lábai előtt sírva fetrengenek a nők önkéntes lábtörlőnek felajánlkozva, akkor ő az, amíg meg nem szólalt. Utána meg jött volna a menekülés, csak akkor már nincs hová. Minden gesztusával, szavával és tekintetével azt sugallta, hogy ő a felsőbbrendű vadász és minden nőnemű egyed csakis az alárendeltje lehet, semmi több. Igen kellemetlen ember, akinek a társaságában a lábam elgyengül, a szavam elhalkul. Hát ilyen volt ő dr. Tamássy Zsolt. Egy Aston Martinnal érkezett, ami hatásos belépő. Kiszállt a kikeményített ingében a tökéletesen szabott öltönyében, határozott lépteivel minden férfit megszégyenítő stílust erőltetve a környezetére. Elsöprő személyisége egyetlen perc alatt megmutatkozott. Ledobta magát a mellettem lévő székre és mielőtt Áron bármit szólhatott volna végig simította az arcom. „

 

 

 bori_to.jpg

Fülszöveg: 

"Ne lapozz bele! Ne itt és ne most! Ez a könyv nem neked való! Lépj tovább! Sétálj el, mintha észre sem vetted volna, mintha sohasem láttad volna. Most! Ez nem egy rózsaszínű lányregény, ha arra számítottál, helyezd vissza a polcra, és felejtsd el! Ha mégis kinyitottad, akkor már csak egyet tanácsolhatok: vegyél ki szabadságot, kapcsold ki a telefonodat, és maradj egyedül!
Szenvedélyes szikrázás, pimasz őszinteség egy mindent elsöprő kínkötelékben és végül letaszítottság, a valóság létlejtőjén. Fehérgallér és hivalkodás, kozmetikázatlanul. Izgalom, erotika, titkok, luxus. Az alvilág összefonódva az ország rejtélyes, leggazdagabbjaival, mocskos magánéletük, különös szokásaik egy gyönyörű lány életútján át, szexszel ízfokozva.
Olvasol vagy lemaradsz?

 

 

 

 

 


Egy könyv, ami végzetesen megosztja a könyvrajongók világát... 

covers_381596.jpg

Az erotikus, lebilincselő és mélyen felkavaró Birtoklás-trilógia olyan történet, amely a test és lélek legsötétebb mélységeibe, és a luxus leghihetetlenebb magasságaiba repíti olvasóját. Amikor a fiatal, szép és ártatlan Radnay Szófia kedvenc kávézójában belebotlik Tamássy Áronba, a fiatal, vonzó, és gátlástalan milliárdosba, még nem sejti, hogy élete véglegesen és visszafordíthatatlanul megváltozik. Az okos és félelmetesen nagy hatalmú férfi képtelen lesz ellenállni Szofi romlatlan szépségének, eszének és szabadságszerető szellemének. Hiába óvja hasonlóan izgató és gátlástalan bátyja a kapcsolattól, a férfi úgy dönt, hogy mégis mindenáron megszerzi a nőt, és bevezeti a magyar milliárdosok kicsiny és mérhetetlenül fényűző világába. Mindennek azonban ára van: a férfi szexuálisan és lelkileg is megpróbálja megtörni Szofit, mindent megtesz azért, hogy a saját képére formálja. A szikrázóan feszült küzdelemben Szofi igazi nő marad: kemény, szenvedélyes, és ha enged is néha, azt is csak saját feltételei szerint teszi. Persze nincs könnyű helyzetben: egyszerre ijeszti és izgatja a két fiútestvér szokatlan szexuális ízlése, mesés gazdagsága, kegyetlensége és vitathatatlan sármja. Tudja, ha fellázadna, elveszítené a kényeztető luxust. Azonban maradni sem akar. Érzi, hogy minél mélyebbre merül Áron és Zsolt veszélyes és szenvedélyes világába, annál nagyobb kockázatot rejt számára a jövő.

Mira Sabo könyvében mindennél tapinthatóbban és hitelesebben jeleníti meg a magyar elit exkluzív világát, merészen és provokatívan ír szexről és szerelemről, politikáról és alvilágról, családon belüli erőszakról, és mindenekfelett egy erős és bátor nőről, aki szenvedélyesen megküzd a szabad választás lehetőségével.

amigkijutunkafenyreujdesignvegleges_masolat.jpg

Mira Sabo legújabb bestsellerében minden adott egy valódi élet-halál harchoz, amit az izgatóan sármos, gátlástalanul hatalommániás, vad és féktelen milliárdos, Tamássy Áron szít.
A férfi mindent megpróbál kézben tartani - a politikai életet, az üzleteit -, de legfőképp gyönyörű feleségét, Szófiát, akit ő és a bátyja, a talán még nála is veszélyesebb Zsolt valamint a Tamássy család sötét titkai megmásíthatatlanul átformálnak.
Pusztító szenvedélyek örvénylenek hármuk között. A fiatal nő olyan tapasztalatokat szerez a két férfi fizikai-, és érzelmi fogságában, melyek a szexualitás, a fájdalom és megalázottság legmélyebb bugyraiba vetik alá.
Szófia azonban nem adja meg magát, és veleszületett küzdőképességével megpróbálja a Tamássy testvérektől tanultakat a visszájára fordítani.
Vajon képes lesz felvenni a harcot a testvérekkel? Egyáltalán túlélii?

 Az Amikor elszabadulnak az indulatok a Birtoklás-trilógia fináléja. Ami szenvedélyel, titkokkal  és akciódus jelenetekkel érkezik meg a végkifejlethez. Az írónő itt sem finomkodott. Minden benne van aminek benne kell lennie. Az arcpirító erotikus jeleneteken át a félelmetesen izgalmas akcióig és mindez a budapesti utcákon. A szerkesztők semmit sem húztak ki, hiszen éppen a szókimondó stílusa miatt kedvelik az olvasók. Szófia és Áron története már kapható országszerte a könyvesboltokban.amikorelszabadulnak.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mirasabo.blog.hu/api/trackback/id/tr1512130807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása