Könyvbemutató!
2017. május 05. írta: Mira Sabo

Könyvbemutató!

a_nagysikeru_birtoklas-trilogia_masodik_resze_mar_csak_3.jpgITT VAN! Hamarosan a kezedben tarthatod a várva várt könyv folytatását.

Új regényem az Amíg kijutunk a fényre megjelenése, már csak néhány hét. A Birtoklás-trilógia második része kapcsán még fenyegető levelet is kaptam akkora szenvedéllyel olvasták néhányan.  Szeretném tudatni, hogy összeálltak a dolgok, tovább már nem ülünk rajta. Dedikálás és könyvbemutató is lesz és aki szeretne eljönni, tegye meg! Sokan gondolták azt, hogy a könyvbemutató nem nyilvános esemény. A könyvet a közönségnek mutatják be, tehát neketek, olvasóknak és ingyenes. Így bárkit szívesen várunk a könyvbemutatóra Szombathelyre vagy a dedikálásra Budapestre az Ünnepi könyvhétre. Tekintsétek ezt, személyes meghívómnak. Alig várom hogy találkozzak veletek! 

https://www.youtube.com/watch?v=xeBm2K_4d_s

A bejegyzés trackback címe:

https://mirasabo.blog.hu/api/trackback/id/tr9312483809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása