Az igazi férfi
2017. szeptember 21. írta: Mira Sabo

Az igazi férfi

A közönségtalálkozón szembesültem azzal, hogy mennyire szeretik Áront az olvasók a Birtoklás-trilógiából, minden gátlástalan cselekedete ellenére is. Különös. Felmerül a kérdés tehát, hogy mire is van nekünk nőknek szükségünk. Hol vannak az igazi férfiak? Kérdezem legalább tíz kérdőjellel. Manapság elkeserító a felhozatal és már alig van korosztály akik még használhatók. Most általánosságban beszélünk erről , mert egy komoly társadalmi probléma áll fenn. 

Az igazi férfi, kérlelhetetlen, erős, bátor, egyenes, pontosan tudja mit akar és a felelősségvállalástól sem riad vissza. Tudja, hogy mi a szerepe a kapcsolatban, képes bókolni, óvni és a hátára venni a világot. Manapság az elnőiesedés olyan jellemző ami már 

https://www.youtube.com/watch?v=xeBm2K_4d_s

A bejegyzés trackback címe:

https://mirasabo.blog.hu/api/trackback/id/tr4712589265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása