Bosszantó!
2017. március 13. írta: Mira Sabo

Bosszantó!

work-stations-plus-espresso.jpg

Kedves Idelátogatók! Azokhoz szólnék, akik hallottak a regényeimről és úgy vélik helyénvaló, posztokban, könyves oldalak bloggereitől vagy épp tőlem azt kérni, küldjem el e-mailben a könyvet.

Ezt nem áll módomban megtenni és mivel úgy tűnik el kell mondanom miért nem, ítt most meg is teszem. Meg kell értenetek, hogy az író,-aki megjegyzem a legkevesebbet profitál a könyv árából, ő abból él, hogy ti megveszitek a regényét, vagy fizettek a letöltéséért. Ennek az árnak egy ici-pici százalékát kapja meg. És ha ti nem vásároltok akkor hamarosan nem lesz termék, ergo nem lesz könyv amit elolvashatnátok mert az írók nem fognak írni. A fentiekre való tekintettel kérek mindenkit tisztelettel, ne írjon nekem levelet amiben ezt kéri, mert roppant kellemetlen elmagyararázni mindenkinek, hogy ez nem lehetséges. Az én munkám az, hogy könyveket írok, amiért jutalékot kapok, ha az ingyen letöltést választod, akkor sajnos nem támogatod azt az írót akinek szereted a műveit és hamarosan nem olvashatsz tőle semmit. Remélem ezt sokan elolvassátok.... Mira Sabo

https://www.youtube.com/watch?v=xeBm2K_4d_s

A bejegyzés trackback címe:

https://mirasabo.blog.hu/api/trackback/id/tr3912335917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása