A hír amire annyian vártok. Az Amíg kinyílik a szemünk folytatódik...
2017. február 09. írta: Mira Sabo

A hír amire annyian vártok. Az Amíg kinyílik a szemünk folytatódik...

A Birtoklás-trilógia második része nagy durranás lesz.

amig_banner_kicsi.jpgMivel naponta kapom a leveleket amiben rengetegen kérdezitek mikor jelenik meg a Birtoklás- trilógia második része, az Amíg kijutunk a fényre, és mert a kiadóval is dűlőre jutottunk a dátummal kapcsolatban, itt a hivatalos bejelentés amire annyira vártok.

Szeretném ha tudnátok, itt van, kész van és hamarosan az olvasókhoz is eljut. A könyvhéten kerül bemutatásra és ugyanitt lesz dedikálásom is, tehát találkozni is fogok veletek. Már alig várom...

Mivel megosztó regényről van szó, nem ígérhetek mást, csak amit vártok. Izgalmat, luxust, megdöbbenést, borzongást, szenvedélyt, és mindent amit legfeljebb csukott szemmel mersz elképzelni, és azt amit nem mesélsz el senkinek. A Tamássy család története újra eléd tárja a titkokat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirasabo.blog.hu/api/trackback/id/tr3112243118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása